20 Years Twinfield

20 years twinfield

Mijlpaal

Dit is wat ik had geschreven over 20 jaar Twinfield op LinkedIn, waarna het artikel 34.941 keer werd bekeken.

20 jaar geleden was het de officiële datum van oprichting van Twinfield. Maurice Tijhuis en ik hadden de ballen om voor ons idee te gaan. Velen verklaarde ons voor gek. Gelukkig hadden toch een aantal mensen geloof in ons. Onze medewerkers van het eerste uur, onze investeerders en onze eerste klanten. Dat het uiteindelijk een succes wordt, bereik je door nooit op te geven, altijd maar doorgaan totdat je er bijna bij neer valt en altijd geloof in eigen kunnen te houden. De grootste reden van succes was het luisteren naar en het samenwerken met je klanten om daardoor de juiste innovaties te lanceren. Uiteindelijk waren we de eerste en de grootste (Twinfield de nummer 1 in online boekhouden).

Bedankt!

Ik wil Maurice Tijhuis bedanken voor de geweldige reis die we hebben gemaakt en de bijzondere vriendschap die hierdoor is ontstaan. Het thuisfront Karin Kwakernaat en Erwin Kwakernaat die mij vaak hebben moeten missen en mij altijd gesteund hebben!
De klanten, medewerkers, partners en de investeerders die het hebben mogelijk gemaakt om dit te realiseren en het vertrouwen aan ons gaven. Het was een bijzondere reis die mij gemaakt heeft tot wat ik nu ben. Maurice Tijhuis en ik kijken nu vanaf een afstand toe hoe het met Twinfield gaat en wensen huidige Twinfielder’s veel succes en wijsheid